Nieuwsbrief
Beoordelingen

9.6 / 10

Gebaseerd op 31 beoordelingen

9.6 / 10

Gebaseerd op 31 beoordelingen

  • Kremer: "Communicatie prima"

    19 aug. 2018
  • Erwin: "was vlug besteld en is een goed produkt"

    15 aug. 2018
  • Jan: "snel geleverd. Netjes verpakt"

    13 aug. 2018

Klant winkelbeoordelingen

Kremer

Datum: 19 augustus 2018
  • Totale shopervaring
  • Communicatie prima

Erwin

Datum: 15 augustus 2018
  • Totale shopervaring
  • was vlug besteld en is een goed produkt

Jan

Datum: 13 augustus 2018
  • Totale shopervaring
  • snel geleverd. Netjes verpakt

Margriet

Datum: 30 juli 2018
  • Totale shopervaring
  • De site heeft een mooi assortiment. Partytent is netjes en snel geleverd. Alle bijbehorende attributen aanwezig.

Veerle

Datum: 29 juli 2018
  • Totale shopervaring
  • Verwachte leveringstermijn was véél langer voorzien! Werd verwacht op donderdag, maar werd reeds geleverd op dinsdag! Super, zeker met dit weer!! We konden er dadelijk van genieten Tof!!

Kees

Datum: 23 juni 2018
  • Totale shopervaring
  • Duidelijke, overzichtelijke en makkelijk te navigeren website. Partytent voldoet volledig aan de verwachting en aan de beloofde volgende dag levering werd ook ruimschoots voldaan.ik De volgende keer kom ik zeker weer terug bij Partytentendiscounter.

    gr., kees

Ron

Datum: 7 juni 2018
  • Totale shopervaring
  • Duidelijk site en deskundige uitleg bij telefonisch contact.

Rob&Margreet

Datum: 6 juni 2018
  • Totale shopervaring
  • super!!


Rob

Datum: 3 juni 2018
  • Totale shopervaring
  • We wilden jullie even bedanken voor de super snelle levering van onze nieuwe partytent,(binnen 3dagen!)we zijn helemaal tevreden,binnen 1.5uur stondtie overeind,mede dankzij duidelijke beschrijving!!.

    we hebben er in't verleden verschillende "versleten" ,allemaal z.g. "dure kwaliteits tenten" waarvan het doek binnen 2j in scheurde,slappe buizen roestten zo weg van binnen uit,lekkage

    nu eindelijk gevonden wat we zochten,bij jullie,water en wind dicht,en ziet er prachtig uit,nette prijs en super kwaliteit,en shop die gewoon doet wattie belooft,kunnen meesten een voorbeeld aan nemen!! bedankt en mvg Margreet & Rob.

Johannes

Datum: 28 mei 2018
  • Totale shopervaring
  • Is netjes volgens afspraak geleverd.

Artikelen 1 tot 10 van 31 in totaal

per pagina