Nieuwsbrief
Beoordelingen

9.5 / 10

Gebaseerd op 49 beoordelingen

9.5 / 10

Gebaseerd op 49 beoordelingen

  • Arlette: "Een poot van de tuinbank is 1cm korter waardoor de bank niet recht staat. Als je er op zit merk je dit niet meer, maar het staat niet goed, ondanks dat het een natuurproduct is"

    22 aug. 2019
  • Gerrit: "Alles juiste omschrijving van levering Party tent voldoet ruimschoots aan de verwachtingen."

    12 aug. 2019
  • Douwe: "Mooie en prettige zittende tuin stoelen.Gemakkelijk in te klappen en op te bergen.een aanrader."

    27 jul. 2019

Klant winkelbeoordelingen

Arlette

Datum: 22 augustus 2019
  • Totale shopervaring
  • Een poot van de tuinbank is 1cm korter waardoor de bank niet recht staat. Als je er op zit merk je dit niet meer, maar het staat niet goed, ondanks dat het een natuurproduct is

Gerrit

Datum: 12 augustus 2019
  • Totale shopervaring
  • Alles juiste omschrijving van levering Party tent voldoet ruimschoots aan de verwachtingen.

Douwe

Datum: 27 juli 2019
  • Totale shopervaring
  • Mooie en prettige zittende tuin stoelen.Gemakkelijk in te klappen en op te bergen.een aanrader.

Nancy

Datum: 16 juli 2019
  • Totale shopervaring
  • De tafel was netjes binnen 3 dagen in huis. Jammer dat het blad niet uit 1 stuk bestond. Er zijn wel veel schroeven nodig voor de montage. Verder een leuk tafeltje.

Johannes

Datum: 4 juni 2019
  • Totale shopervaring
  • Als ik de onderdelen krijg die ik voor die ene stoel nodig heb
    Dan ben ik uiterst tevreden met deze firma!!!!!!
    En is hij ook aan ieder aan te bevelen!!!

Patrick

Datum: 24 mei 2019
  • Totale shopervaring
  • Via website besteld en betaald. Snel en correct.
    Ben de tent zelf komen ophalen en dit liep van een leien dakje.

Elly en

Datum: 20 mei 2019
  • Totale shopervaring
  • geweldig goed

Chris

Datum: 19 mei 2019
  • Totale shopervaring
  • Zeer tevreden

Tine

Datum: 22 april 2019
  • Totale shopervaring
  • Vlotte aflevering . Alles in goede orde ontvangen.

Michael

Datum: 13 september 2018
  • Totale shopervaring
  • Rolhoes voor mijn easy-up partytent besteld. Volgende dag in huis.
    Prima ding tegen een zeer goeie prijs.
    Helaas was wel de rits stuk. Gebeld en er werd direct een nieuw exemplaar gestuurd,
    die ik de volgende dag in huis had. De kapotte mocht ik weggooien.
    Is dat service met een hoofdletter S of niet ?
    Hier mogen vele andere webshops een voorbeeld aan nemen...

Artikelen 1 tot 10 van 49 in totaal

per pagina