Leifheit Droogtoren 270 81454


Dit Leifheit 270 droogrek is een echt ruimtebesparend wonder. Uitgeklapt neemt het maar 68 x 68 cm ruimte in. Het past dus in bijna elke hoek: of het nu in de douche, een smalle badkamer, op een balkon of in een smalle overloop gezet wordt. De 3 drooglagen hebben een lijnlengte van in totaal 27 meter en bieden genoeg ruimte voor 3 wasmachineladingen. Dankzij het inklapbare frame kan het droogrek voor de helft ingeklapt en maar aan 1 kant gebruikt worden. De stangen kunnen afzonderlijk van elkaar worden ingeklapt - droogtoren 270 is daardoor geschikt voor grotere en met name langere kledingstukken. De 4 geïntegreerde, soepele wielen zorgen ervoor dat het rek naar alle kanten kan worden verplaatst. Deze droogtoren 270 is een ideaal droogrek als je weinig ruimte hebt. Het rek kan compact worden opgevouwen wanneer het niet wordt gebruikt en past dan gemakkelijk tussen een kast en de muur.
Op voorraad
Nog 10 beschikbaar
SKU
VD-405013
EAN
4006501814548
Levertijd
3-5 werkdagen
€ 78,95

Veilig & Vertrouwd Winkelen

Niet goed, Geld terug. Na retourzending max. binnen 5 werkdagen je geld gecrediteerd. Lees meer...

Veilig Betalen en Betrouwbaar. iDeal (nl), MisterCash (be), Creditcards, Paypal , In3 (termijn), SprayPay (termijn) en Klarna (achteraf) betalen.

Vaste lage verzendkosten. Verzenden binnen Nederland en België . Lees meer...

partytent,huis,tuin,feesttent,pvctent,vouwtent,easyup,tuinstoel,gazebo,opslagtent,prieel,paviljoen,tuintafel,tuinbank,tuinset,lounge,stertent,partytentdiscounter,partytentendiscounter,partytent zijwanden, zijwanden partytent,opslagtent kopen, opslagtent, opslag tent,easy up tent, easy up partytent 3x3 professional,goedkope partytent, goedkoopste partytent, goedkoop partytent,