Partytenten Discounteraanbiedingen online

Geschreven door: Partytenten Discounter
 

Feest tent aanbiedingen online

Steeds vaker worden producten online gekocht, zo ook partytenten.
Er zijn veel verschillende soorten partytenten online verkrijgbaar, in dit partytenten blog behandelen wij twee soorten partytenten.

Partytenten PVC:

PVC partytenten worden aangeboden in verschillende gewichtsklassen. Hoe hoger de gr. M², hoe sterker en duurzamer het materiaal is met of zonder brandvertragend certificaat, hetgeen uiteraard weergeeft hoe "brandveilig” de feest tent is. Partytenten Discounter adviseert partytenten online te kopen die voorzien zijn van een brandvertragend certificaat. Vaak is dit certificaat zelfs verplicht bij evenementen, waar deze party tenten voor worden ingezet. De PVC feesttent is zeer geschikt voor alle jaargetijden en is doorgaans verkrijgbaar in de maten: 3x4, 3x6, 4x4m, 4x6m, 4x8m, 5x8m, 5x10m en 6x12m.

PVC Partytenten aanbiedingen 

PE Partytenten:


Deze partytenten worden aangeboden met gewichtsklassen PE materiaal, aangeduid met gr. M². Des te hoger de gr. M², hoe sterker het materiaal. Doorloop ingangshoogte van deze partytent is standaard 200cm. De PE partytenten zijn zeer geschikt voor thuisgebruik, en wordt geadviseerd deze niet lange tijd op te stellen, en niet tijdens de wintermaanden. Veel voorkomende afmetingen van partytenten PE zijn 3x3m, 3x6m, 3x9m, 4x6m, 4x8m, 5x8m en 5x10m Deze tenten worden compleet nieuw geleverd inclusief afneembare zijdelen met ramen (uit 1 stuk) en 2 oprolbare ingangspanelen en met alle bevestigingsmaterialen. Zijn zeer makkelijk op te zetten.

PE Partytenten aanbiedingen 

Neem contact met ons op
+31 (0)76 - 750 15 21 | [email protected]