Retourneren

Cliënt heeft, zoals in de wettelijke omschrijving bepaald, het recht goederen binnen 14 dagen te retourneren zonder opgaaf van reden. Hierbij moet cliënt zich echter wel houden aan diverse voorwaarden die ook wettelijk zijn gesteld. Daarnaast dient cliënt zich bewust te zijn op de voorwaarden zoals deze betrekking hebben op deze webwinkel. Het is wel van belang dat het product compleet en ongebruikt is en in een deugdelijke verpakking of -indien mogelijk- in originele verpakking.  De transportkosten voor het retour sturen is voor rekening van de klant.

UITSLUITING EN VOORWAARDEN RECHT OP HERROEPING OF RETOURNEREN:

- Het herroepingsrecht is uitgesloten voor: Producten die speciaal voor de klant gemaakt zijn ('specials') kunnen niet worden geannuleerd, geruild of geretourneerd.

REGELS RETOURNEREN:

- Indien men wenst te retourneren dan dient men dit binnen 14 dagen na aankoop te melden bij de webshop, en vervolgens heeft U 14 dagen de tijd om het artikel retour te sturen aan juiste adres van de webwinkel.

- Indien het product defect blijkt te zijn kunt u dit melden tot maximaal 2 maanden na ontdekking. Wij zullen dan contact met u opnemen om het product om te ruilen, te repareren of retour te nemen.  

- Men meldt een retouraanvraag middels de digitale weg: [email protected] of telefonisch tijdens kantooruren.

- Men volgt en voldoet duidelijk aan de instructies die worden gegeven voor aanname retouren.

- Indien u aanspraak wilt maken op het retourrecht (geldig voor artikelen die foutief zijn geleverd of geleverd met breuk) of vanwege redenen die vallen onder herroeping- & retourrecht en niet zijn aangegeven als artikelen waarvoor uitzondering van retour geldt dan vult u benodigde retour-contactformulier zo zorgvuldig mogelijk in. Ook wanneer u niet tevreden bent met de voorwaarden of aanspraak wilt maken op retour daar de voorwaarden anders aangeven dan kunt u het formulier invullen. Uw retouraanvraag wordt dan door een medewerker in behandeling genomen.

- Op het moment dat uw zending is geaccepteerd en verwerkt krijgt u binnen 14 dagen uw geld terugbetaald. Dit houdt in alle kosten die u heeft voldaan voor ontvangst van het artikel zoals aanschafkosten, verzendkosten en eventuele overige kosten. De kosten voor het retourzenden zijn echter voor eigen rekening.

- Wanneer een artikel wordt teruggezonden dienen alle benodigde overige documenten zoals een pakbon, certificaat of andere bij het artikel te zijn bijgevoegd.

 

TIP BIJ RETOURNEREN:

Wij adviseren u het pakket aangetekend te retourneren, dit i.v.m. kwijtraken of beschadigen. Dit is niet verplicht maar kan u en ons helpen te voorkomen dat er situaties ontstaan van geschil. Wanneer u uw pakket aangetekend terugstuurt, hoeft dit niet extra verzekerd. De zorg ligt bij de post- en pakketdienst.

In alle gevallen van niet bepaalde geschillen, opgenomen in deze specifieke voorwaarden, beroepen wij ons op onze algemene voorwaarden. Deze zijn immer leidend

 

Hoe dien ik een klacht in?
Het kan zijn dat je een klacht hebt over een geleverd product of over onze dienstverlening. Dat vinden wij heel vervelend en willen wij graag oplossen! Kwaliteit en service zijn voor ons belangrijke kernwaarden. Wij willen dat je tevreden over ons bent en met enthousiasme kunt spreken over het assortiment, onze communicatie, de verzending en onze service! Daarom doen wij er alles aan om de klacht naar tevredenheid af te handelen. Wij zien je klacht als een uitdaging en aanleiding om onze communicatie, service en kwaliteit te verbeteren.

Hoe behandelen wij een klacht?

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over onze producten en of dienstverlening. Wij willen u graag verder helpen en een gewenste oplossing bieden. U kunt mailen naar: [email protected]

Onze medewerkers van de afdeling klachten zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.
Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging.
Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.
Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar wij bij zijn aangesloten.
Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.Hoe kun je een klacht indienen?

Partytenten Discounter
T.a.v. afdeling Klantenservice
Hoge Donk 29
4879NB Etten-Leur
T | 076-750 15 21
E | [email protected]

Geoblocking
Per 3 december 2018 is de Geoblocking Verordening (EU 2018/302) van toepassing. Kort gezegd regelt deze verordening dat Webshops, consumenten uit andere lidstaten, niet mogen discrimineren bij het bieden van toegang tot websites en de aankoop van producten en diensten. Klanten moeten, ongeacht hun woon- of vestigingsplaats, toegang hebben tot de website van hun keuze, ook als die website zijn activiteiten niet richt op het land waar de klant gevestigd is. De webwinkelier hoeft hierbij niet te leveren aan klanten die gevestigd zijn in landen waar hij zijn activiteiten niet op richt, maar moet wél klanten accepteren die bereid zijn om de goederen of diensten af te halen in een leveringsgebied waar de website zich wél op richt.