Opslagtent kopen

Geschreven door: Partytenten Discounter

Opslagtent kopen

Een opslagtent is voor veel doeleinde te gebruiken. Deze is inzetbaar als tijdelijk onderkomen en is dankzij zijn sterke frame van staal een goede en vooral ruime schuilplaats. De tenten zijn ontworpen om groot materieel als machines en apparatuur voor tijdelijk onderdak te voorzien. Opslagtenten worden heden ten dagen ook vaak gebruikt als opvangcentra en als tijdelijke shelter garages.

Carport tent

De kleinere varianten van de opslagtent zijn heel goed privé te gebruiken. Een carport tent is eenvoudig zelf op te bouwen ter bescherming voor uw oldtimer, boot of caravan die tijdelijk op het erf verblijft. Heeft u een feestje? Dan is deze heel goed als een partytent te gebruiken door de zijkanten vrij te maken van zeil.

Opslag tent kopen

Een opslagtent is voor organisaties, bedrijven, maar ook particulieren zeer praktisch. Waar kun je nu zoiets dergelijks kopen? Via de site hebben wij verschillende modellen in dit segment. Belangrijk is te bepalen waarvoor uw deze tent gaat gebruiken. Hierdoor kunt u een juiste maat bepalen waarbij u het meeste plezier aan deze opslag tent gaat beleven.  Een klein formaat is vanaf 1,6 x 2,4 x 1,95 meter tot en met  het grote formaat van wel 2 x 5 x 12 meter!

Een opslag gaat u natuurlijk niet kopen voor eenmalig gebruik. Het frame is daarom  gegalvaniseerd en het zeil is geheel van waterdicht PVC gemaakt, voor een lange levensduur.

 

opslagtent kopen opslag tent