Partytent bedrukken

Partytenten bedrukken

Wilt u commercieel uw bedrijf promoten ? Wij  kunnen partytenten bedrukken volledig of deels met full color opdruk of bedrijfslogo met bedrukking voorzien.  Met een full colour partytent bedrukken krijg je een nieuwe zakelijke uitstraling met extra promotie waarde.

Wij gebruiken voor het bedrukken de sublimatie techniek. Sublimatiedruk is een methode van bedrukken die flink in opkomst is.
Sublimatiedruk heeft als grote voordeel dat full-colour logo’s enof foto’s op producten gedrukt kunnen worden.
De inkt worden vanuit vaste toestand overgebracht op het textiel middels verdamping (gas toestand) zonder eerst vloeibaar te worden.
Deze methode is vooral geschikt voor full color afbeeldingen en logo’s. De opdruk zit als het ware ín de stof waardoor deze zeer duurzaam is.
Het enige nadeel van deze methode is dat dit maar op enkele ondergronden kan worden toegepast, met name op wit polyester met of zonder coating.

 

Vouwtenten bedrukken

Om je bedrijf in de schijnwerper te zetten kan je de vouwtenten bedrukken geheel of deels van een full colour bedrukking voorzien.  Dit zijn de mogelijkheden :

- tentdak geheel bedrukken met huisstijl kleuren
- tent dakrand voorzien van slogan of commerciele tekst
- zijwand bedrukking met bedrijfslogo
- zijwanden full color volledige bedrukking

Hiervoor hebben we nodig AI of EPS bestanden, hiermee kunnen we vooraf een proefdruk maken en later nog aanpassingen doen. Heb je interesse vraag dan een offerte aan of bereken zelf je prijs bij deze 4 verkooptent standaardmaten.

 

PVC partytent bedrukken

Wij hebben de mogelijkheid om nieuwe PVC partytenten bedrukken, prijzen zijn op aanvraag.  Hierin zijn we uniek in Nederland en Belgie.

Heeft u vragen over bedrukking van een nieuwe PVC partytent?

Neem dan gerust contact met ons op.

 

Stertenten bedrukken

Om je bedrijf in de schijnwerper te zetten kan je de stertent geheel of deels laten bedrukken.  Dit zijn de mogelijkheden :

- tentdak geheel bedrukken in huisstijl kleuren inclusief teksten
- zijwanden full color geheel bedrukken

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst