Zijwand Partytent

We hebben enorm veel verschillende zijwanden partytent in ons assortiment. Daarnaast staan er ook veel zeilen om bijvoorbeeld een overkapping af te sluiten. We hebben partytent zijwanden en losse zeilen tot een hoogte van 250cm met ramen en ritsen. PVC partytent zijwanden en PE zijwand partytent tot een lengte van 12 meter! De zeilen zijn er in veel kleuren.  

We maken geen partytent zijwanden of losse zeilen op maat. We hebben enkel standaard maten.

Kenmerken PVC zijwand partytent of PVC zeil

Dit zeil is gemaakt van 100% gelast PVC met ritsen en ramen. Deze vaste afmetingen zeilen zijn een erg goedkope oplossing ten opzichte van de maatwerk zeilen en doet zeker niet onder in kwaliteit. 

Het zeil is gemaakt van PVC met een gewicht van 550 gram per m2. Dit zeil heeft de volgende eigenschappen:

- 100% Waterdicht
- UV-Bestendig
- Scheurvast
- Lasnaden ipv stiknaden
- Brandvertragend

Rondom deze partytent zijwanden zitten oogringen waarmee je het zeil kunt bevestigen aan de overkapping door middel van bijvoorbeeld schroeven met een plaatje ervoor of elastieken. Het zeil kan ook heel gemakkelijk met zelfklevend klittenband worden bevestigd aan bijvoorbeeld de houten staanders en liggers van een overkapping.

Kenmerken PE partytent zijwanden of PE zeil

Zijwand partytent voor afdichtern veranda of overkapping. Deze zijwand voor partytent is gemaakt van het materiaal PE met een gewicht van 200 gram per m². De zijwand partytent bestaat uit 1 deel en heeft een of  meerdere boogvensters.
Dit zeil heeft de volgende eigenschappen:

- Hoogte: 200cm
- Tochtflap: Ja +-25cm extra
- Kleur: Wit
- Materiaal: PE
- Gewicht van 200 gram per m2

Aan de zijkanten beschikt de zijwand over klittenband waarmee deze aan staanders kan worden vastgezet. Deze partytent zijwanden heeft rondom vernikkelde oogringen om het met elastieken met bol vast aan het frame te zetten.

Producten 1-40 van 43

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina

Producten 1-40 van 43

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina