shop op categorie

partytent classic

pvc partytenten   » meer dan 400 producten


easy up tent

easy up partytent   » ruim 120 producten


biertafelset

biertafels   » ruim 20 producten


easy up partytent bedrukt

bedrukking   » meer dan 10 producten!


broeikas

broeikassen   » ruim 50 producten


opslagtent pvc

opslagtent   » meer dan 40 producten


zijwand pvc

losse zijwanden en zeilen   » ruim 35 producten


alpenhut partytent

goedkope partytenten   » ruim 200 producten


 

Partytenten kopen

Welkom in de webshop van Partytenten Discounter dé partytenten specialist uit Etten-Leur die levert in heel Nederland en België. Met ons ruime assortiment aan:

bieden wij voor ieder wat wils. Of u nu op zoek bent naar een specifieke maat of kleur, Partytenten Discounter uit Etten Leur beschikt over de juiste feesttenten voor u. Onze partytenten zijn zowel geschikt voor recreatief als professioneel/commercieel gebruik.


Partytenten blogs
Middels onze blogs willen wij u maximaal informeren over alles wat er kan komen kijken bij het kopen van een partytent. Zo willen wij u adviseren en informeren over de verschillende soorten partytenten, maten, prijzen, opbergen in tassen stoffen en veiligheid. Partytenten en parasols beschermen ook tegen zon en regen.

Opvouwbare partytenten
Wanneer u op zoek bent naar een kwalitatieve opvouwbare partytent, zijn wij u graag van dienst. Wij zijn dealer van diverse topmerken Partytenten. Deze feesttenten kunt u binnen één minuut opzetten, waardoor u de partytent snel en efficiënt kunt op- en afbouwen bij veel zon of slecht weer.

Professionele partytent kopen
Onze partytenten zijn zeer scherp geprijsd en van absolute topkwaliteit. Bovendien leveren wij bij de aankoop van onze professionele partytenten en overige producten een uitstekende garantie. Deze garantie kan oplopen tot wel 5 jaar! Voor meer informatie over de garantie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Partytenten bedrukken en accessoires
Naast partytenten bieden wij verschillende accessoires aan voor het opbergen en stabiliseren van uw feest of partytent. Tevens kunnen we deze partytenten ook naar wens bedrukken.

Neem contact met ons op
+31 (0)76 - 750 15 21 | [email protected]

 

Aanbiedingen en Kortingen

PVC feesttent    Flinke kortingen op de PVC Partytenten

houten tuinbank   Tuinbanken, tafels en stoelen , volop keuze

radiospot logo   Beluister de Radio Spot

 

 

betaal en vervoer opties