Bestway Solarlamp drijvend 58111


Deze schotelvormige Bestway lamp op zonne-energie 58111 is een kleurrijke decoratie in de vijver of in het zwembad. De lamp is gemaakt van hoogwaardige materialen en is waterdicht en duurzaam. Deze lamp is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor hij waterdicht en duurzaam is. Met behulp van geavanceerde LED-technologie wordt de lamp overdag opgeladen met zonne-energie en wordt 's nachts automatisch ingeschakeld. Deze lamp is uitgerust met een van kleur veranderende LED in 7 verschillende kleuren. Plaats de solar drijflamp in de zon en zie je tuin 's nachts tot leven komen! Hij zal 8 uur branden. Deze lamp is energiebesparend en milieuvriendelijk.
Op voorraad
SKU
VD-90743
EAN
8718475911876
Levertijd
3-5 werkdagen
€ 27,95

Veilig & Vertrouwd Winkelen

Niet goed, Geld terug. Na retourzending max. binnen 5 werkdagen je geld gecrediteerd. Lees meer...

Veilig Betalen en Betrouwbaar. iDeal (nl), MisterCash (be), Creditcards, Paypal , In3 (termijn), SprayPay (termijn) en Klarna (achteraf) betalen.

Vaste lage verzendkosten. Verzenden binnen Nederland en België . Lees meer...

partytent,huis,tuin,feesttent,pvctent,vouwtent,easyup,tuinstoel,gazebo,opslagtent,prieel,paviljoen,tuintafel,tuinbank,tuinset,lounge,stertent,partytentdiscounter,partytentendiscounter,partytent zijwanden, zijwanden partytent,opslagtent kopen, opslagtent, opslag tent,easy up tent, easy up partytent 3x3 professional,goedkope partytent, goedkoopste partytent, goedkoop partytent,