Lucci air Airfusion Radar - ORB/Eiche dunkel wordt vertaald naar het Nederlands als: Lucci air Airfusion Radar - ORB/Eiken donker.


PREMIUM PLAFONDFAN: Deze plafondventilator met 3 bladen scoort met zijn slanke ontwerp en hoogwaardige uitstraling. MATERIAAL: De ventilator heeft een behuizing van stevig kunststof. De drie bladen zijn gemaakt van licht hout en hebben een afwerking in de kleur van donker eikenhout. AFSTANDSBEDIENING: De ventilator wordt bediend met een afstandsbediening met 6 standen en omkeerfunctie. Ook de afzonderlijk te installeren lamp kan met de afstandsbediening worden bediend, los van de ventilator. SLANK ONTWERP: De Airfusion Radar heeft een diameter van 132 cm. Het zeer slanke ontwerp van slechts 20 cm hoogte is perfect geschikt voor lage plafonds. FUNCTIES: Er kan gekozen worden tussen zomer- en wintermodus. In de zomer zorgt de naar beneden gerichte luchtstroom voor een verfrissend briesje. In de winter verdeelt de ventilator met zijn omgekeerde draairichting de warme lucht gelijkmatig in de ruimte.
Op voorraad
Nog 10 beschikbaar
SKU
212883
EAN
9333509117179
Levertijd
2-4 werkdagen
€ 399,00

Veilig & Vertrouwd Winkelen

Niet goed, Geld terug. Na retourzending max. binnen 5 werkdagen je geld gecrediteerd. Lees meer...

Veilig Betalen en Betrouwbaar. iDeal (nl), MisterCash (be), Creditcards, Paypal , In3 (termijn), SprayPay (termijn) en Klarna (achteraf) betalen.

Vaste lage verzendkosten. Verzenden binnen Nederland en België . Lees meer...